MBSR mindfulness tanárképzés, 1. modul, Altea, Spanyolország, nov. 2–8. (angol nyelven)

CPD-akkreditált tanárképzés Kathy Ward vezetésével

Amennyiben ezt a modult elvégzed, jelentkezhetsz a 2019 májusában, Magyarországon sorra kerülő 2. modulra, és így megszerezheted a „Qualified MBSR MIndfulness Teacher” képesítést.

Az MBSR-tanárképzésre bárki jelentkezését várjuk, aki mindfulness-t szeretne tanítani, vagy csak mélyülni szeretne a tudatos jelenlét szemléletében. Dolgozz akár az egészségügy, az oktatás, a HR, a mentálhigiéné, a jógaoktatás területén vagy akár teljesen máshol, szeretettel várunk a képzésre, amennyiben képes vagy elkötelezni magad a mindfulness gyakorlása mellett. A képzés első szintje a mindfulness-tanfolyamok szívét jelentő formális és informális meditációk vezetésének készségét fejleszti, miközben elmélyíti a tudatos jelenléttel kapcsolatos tudományos ismereteket is. Az első szint elvégzésével a résztvevők képessé válnak egyszerűbb mindfulness-tréningek, -workshopok, -tanfolyamok vezetésére, a kulcsfontosságú gyakorlatok átadására.

A képzést Kathy Ward senior tréner, a spanyolországi Mindful Academy International képzési igazgatója vezeti, akinek több évtizedes gyakorlata van a mindfulness átadásában. Kathy MBSR- és MBCT-tanár, -tréner és -szupervizor, tanulmányait főként a Bangor Egyetem Centre for Mindfulness Research and Practice (CMRP) nevű intézményében végezte. A daganatos betegeket támogató MBCT for Cancer tapasztalt tanára. Több mint 35 éve gyakorol meditációt és jógát, nem mellesleg pedig diplomás hipnoterapeuta és senior jógatanár is. Időnként vezet mindful hatha yoga és mindful yin yoga kurzusokat is. Tagja a UK Network for Mindfulness-Based Teacher Training Organisations nevű szervezetnek tanárként és trénerként egyaránt.

A képzés angol nyelvű. Egyszerű, társalgási szintű angolnyev-tudással a képzés elvégezhető. Az angol nyelvű tanuláshoz támogatást nyújtanak azok a vezetett meditációs hangfelvételek és szövegek, amelyeket a jelentkezésed feldolgozása és elfogadása után felkészülési gyakorlásként kapsz.

Jelentkezés és további információk

Amennyiben a jelentkezésedben jelzed, hogy ezen a honlapon keresztül kaptál információt a képzésről, mint kelet-európai kedvezményre vagy jogosult. Kérünk, hogy az „ABH” kóddal jelezd, hogy a kedvezményre igényt tartasz.

További információ, kérdések feltevése és jelentkezés ezen a linken.

A képzés számos egészségügyi, pedagógiai és egyéb szakmában CPD továbbképzési pontokat jelent. Az 1. modul sikeres teljesítése esetén:

  • 65,5 kontaktóra
  • 112 közvetett non-kontaktóra
  • összesen tehát 177,5 óra

teljesítésének az igazolását kapják meg, ezek válthatóak át CPD-pontokra. A Mindful Academy Internationalt a Professional Development Consortium keretében működő CPD Standards Office minősíti és akkreditálja.

A Mindful Academy International rendelkezik a „Provider of Training Excellence” minősítéssel is.

A képzés megfelel a Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület, illetve a UK Network of Mindfulness-Based Teacher Training Organisations szabályozásának.

Jelentkezési feltételek