Zárt mindfulness-gyakorlócsoport – 6 online alkalom

Mikor?
  • hétfőnként 18:00–19:30
  • a 6 alkalom: október 2., 9., 16., október 23. szünet, október 30., november 6., 13., 20.
Tanár: Barta András

Erre a 6 alkalmas, online folyamatra akkor várjuk a jelentkezésedet, ha már elvégeztél legalább egy 8 alkalmas mindfulness-tanfolyamot (pl. MBSR, MBCT), és szívesen mélyülnél a gyakorlásban meg a szemléletben a tanár vezette csoport keretei között. A folyamat alkalmai során közösen gyakorolunk, majd megbeszéljük a gyakorlás tapasztalatait – adott esetben mélyebbre menve a felderítésben, mint ahogy azt az alaptanfolyam során tettük.

A foglalkozások témáit a csoporttagok és a tanár együtt határozzák meg kifejezetten azt keresve, hogy mik azok a pontok, ahol a megélt tapasztalatot szenvedéssé tesszük. Fontos hatóerőt jelentenek a társak is a puszta jelenlétükkel, a saját belátásaik megosztásával, a szerető közeggel, ami lehetővé teszi, hogy még a legnehezebb témákat is be merjük hozni a megbeszélésbe.

  • minimum 6, maximum 12 fő részvételével – ez a kiscsoportos forma lehetővé teszi, hogy tudjunk egymásra figyelni
  • élő, online tanfolyam Zoommal
  • csoportvezető: Barta András MBSR- és MBCT-tanár, mindfulness-szupervizor és tanárképző tréner

JELENTKEZEM A GYAKORLÓCSOPORTBA

Ez a csoport neked szól, ha

  • szeretnél mélyülni a gyakorlásban,
  • megakadtál a gyakorlásban, és inspirációt vagy kereteket keresel,
  • nehezen tudod értelmezni a gyakorlási tapasztalatodat,
  • fontos támogatás neked a csoport, a tanár, és megoszthatod a tapasztalataidat,
  • vagy egyszerűen csak jólesik ilyen keretek között gyakorolni.

A zárt forma és a résztvevők előzetes tanfolyami tapasztalata lehetővé teszi, hogy egy kicsit bizalmasabb légkörben beszélhessünk önmagunkról, a tapasztalatainkról, az életről.

Ez egy teljes mértékben online, élő folyamat. Otthonod kényelméből és biztonságából vehetsz részt a foglalkozásokon. Kizárólag kamerával és mikrofonnal felszerelt eszközzel (számítógéppel, tablettel, szükség esetén esetleg telefonnal) lehet csatlakozni. A részvételhez szélessávú internetre és csöndes környezetre is szükség van.

A 6 alkalomért annyit fizetsz, amennyit tudsz/akarsz, de a minimum ár 1 000 (egyezer) forint. A mi elképzeléseink szerint az átlagos jövedelműek 34 000 Ft-ot, a kedvezményt igénylők 22 000 Ft-ot,  a kedvező jövedelmi viszonyok között élők pedig 48 000 Ft-ot vagy még többet fizetnek a csoportért – de más árakat is beállíthatsz a jelentkezésedben. Ne feledd: ebből élünk 🙂

JELENTKEZEM A GYAKORLÓCSOPORTBA

Posted Under