Gyakorlás

gyakorlóest • gyakorlónap • Facebook-gyakorlás • mélyülő tanfolyam • tábor • elvonulás

Szeretettel várunk bármelyik gyakorlóesten vagy gyakorlónapon. Ha még nem jártál mindfulness-tanfolyamra, akkor is szívesen látunk, ám nem árt, ha előzetesen jelzed ezt, hogy pár alapvetést tisztázzunk. A Facebook-gyakorlások nyilvánosak, azokon bárki részt vehet, aki felkeresi a tudatossag.net Facebook-oldalát. A közös meditációkkal, a megosztásokkal és a tanári segítséggel

  • tovább mélyülhet a saját gyakorlásunk,
  • választ kaphatunk a kérdéseinkre, illetve
  • újrakezdhetjük a gyakorlást, ha abbahagytuk volna.

Mindegyik gyakorlás adományalapú – vagyis annyit fizetsz érte, amennyit tudsz/akarsz. Ha nincs pénzed, akkor adomány nélkül is szívesen látunk. 

A programok időpontjai, dátumai változhatnak.

A gyakorlás nem helyettesíti a tanfolyam elvégzését. Ha az előzetes mindfulness meditációs tapasztalatoddal kapcsolatban kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Április óta nemcsak a gyakorlások, hanem a tanfolyamok is adományalapúak. Ez azt jelenti, hogy a 8 alkalmas tanfolyam ára minimum 1000 Ft (azaz egyezer forint), a többiről pedig a jelentkező dönt. A gyakorlásokért és a Facebook-meditációkért is adományozhatsz, ha szeretnél (de nem kötelező):

Barta András
10700024-49737509-55000000

Közlemény: 049571091
(Ha nem írod be ezt a 9 jegyű számot a közleménybe, akkor nem jön át a pénz.)

 


Online gyakorlóestek

Ezek jelenleg 4–6 alkalmas, zárt csoportban működnek, lásd az eseménynaptárt.

Gyakorlások a Facebookon

Élőben vezetett mindfulness-meditációk a tudatossag.net Facebook-oldalán – 3–4 hetente. Mindegyik Facebook-gyakorlás időpontja: 19:00–19:40. Az aktuális időpontokat a Facebook-esemény leírásában találod.

A Mindfulness Szakmai Hálózat nyitott meditációs estjei minden szerda este

Szerdánként, 19:00-tól nyitott, online alkalmak. További részletek itt.

Online és személyes gyakorlónapok

A  gyakorlónapokra előzetesen – emailben, üzenetben vagy sms-ben – be kell jelentkezni, előző nap 18:00-ig. A csatlakozáshoz kamerával és mikrofonnal felszerelt számítógépre, tabletre, esetleg telefonra, valamint nyugalmas, csöndes környezetre lesz szükséged. Csatlakozáskor egy előszobába kerülsz, ahonnan a tanár fog beengedni a közös gyakorlási térbe. Kérjük, hogy még 9:00 előtt csatlakozz, késés esetén előfordulhat, hogy hosszabban várnod kell a beengedésre. Ügyelj rá, hogy a saját neveddel csatlakozz, és jól látszódj a gyakorlás közben. A gyakorlónapok dátumait az eseménynaptárban találod.

Mélyülő („középhaladó”) tanfolyam

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már legalább egy alapszintű (8 hetes) mindfulness-tanfolyamot elvégeztek, legyen az MBSR, MBCT vagy bármi más. A tanfolyam évente egyszer indul. Ha jönnél, kérünk, jelezd.

Tábor, elvonulás

A mindfulness-gyakorlás elmélyítésének hagyományos, egyben talán a leghatékonyabb módja az elvonulás. Évente egy-három elvonulást tartunk, ezekről az Elvonulás, tábor almenüpontban tájékozódhatsz.