Gyakorlónap – élő, online

Mikor?

2024. november 1., péntek (mindenszentek), 9:00–13:30.

Hol? 

online

Tanár: Barta András, dr. Tóth Lívia

A gyakorlónap azoknak szól, akik épp egy 8 hetes mindfulness-tanfolyamot végeznek, vagy már korábban elvégezték azt. Azokat is szívesen látjuk, akik ugyan nem végeztek mindfulness-tanfolyamot, de rendszeresen gyakorolnak mindfulness-t, vipasszanát, zent vagy bármi hasonlót. Kérjük, hogy mások ne regisztráljanak erre a gyakorlónapra. Ha bizonytalan vagy, érdeklődj.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérünk, ide kattintva regisztrálj a gyakorlásra legkésőbb a gyakorlás kezdete előtt 24 órával.

Az online gyakorlónapon való részvételhez szélessávú interneteléréssel rendelkező eszközre (számítógép, tablet), valamint egy csöndes szobára van szükséged, ahol senki sem zavar meg. Érdemes tisztázni a veled együtt lakókkal, hogy a gyakorlónap ideje alatt nem tudsz velük törődni, beszélgetni, mivel ez idő alatt csak önmagadra és a tapasztalataidra fókuszálsz. Kérjük, a gyakorlónap idejére szakítsd meg az internetes, telefonos kommunikációt is, hogy csak erre tudj koncentrálni. Jól jön, ha kényelmes ruhában vagy.

A gyakorlónap ára

A gyakorlónap adományalapú. Annyit adományozol, amennyit akarsz/tudsz, ha pedig nincs pénzed, nem várunk tőled semmit a jelenléteden túl. Az éppen folyamatban lévő 8 hetes tanfolyam résztvevői nem fizetnek külön a napért, mivel ez már benne van a tanfolyam árában. Ha adományoznál, kövesd ezt a linket.

Posted Under