Jelentkezés mindfulness táborba/elvonulásra

A mindfulness tábor azoknak szól, akik már legalább alapszinten megismerkedtek a mindfulness – magyarul tudatos jelenlét – gyakorlataival, szemléletével.

Mielőtt jelentkeznél, kérjük, vedd figyelembe a következőket:

  • Ha pszichoterápiában veszel részt, érdemes megbeszélned a terapeutáddal, hogy eljössz erre a táborra/elvonulásra. Mindez a te felelősséged.
  • A pszichoterápiádra, pszichés állapotodra, gyógyszerfogyasztásodra vonatkozó kérdésekre adott válaszaidat minden körülmények között bizalmasan kezeljük.
  • A táborban sokat fogunk meditálni. Lehet, hogy mással, másokkal fogsz egy szobában lakni. Mindez apróbb-nagyobb kihívások elé állíthat, ám ez a fejlődés útja.
  • A jelentkezésed után arra kérünk, hogy utalj át/fizess be 36 000 Ft előleget. Ezzel biztosítod a tábori helyed. A maradék díj általában az elvonulás kezdete előtt négy héttel esedékes.
  • Amennyiben meggondolod magad, és mégsem tudsz eljönni az elvonulásra, akkor általában nem tudjuk neked visszaadni a befizetett díjakat, mert azokat az előkészítésre költjük. Amennyiben váratlan események – pl. betegség, baleset – akadályoznak a részvételben, akkor amennyire csak lehetséges, a méltányosság és együttérzés alapján járunk el, ha díjvisszatérítést szeretnél.