Jelentkezés mindfulness táborba/elvonulásra

A mindfulness-tábor azoknak szól, akik már legalább alapszinten megismerkedtek a mindfulness – magyarul tudatos jelenlét – gyakorlataival, szemléletével.

Mielőtt jelentkeznél, kérjük, vedd figyelembe a következőket:

  • Ha pszichoterápiában veszel részt, érdemes megbeszélned a terapeutáddal, hogy eljössz erre a táborra/elvonulásra. Mindez a te felelősséged.
  • A pszichoterápiádra, pszichés állapotodra, gyógyszerfogyasztásodra, fizikai állapotodra vonatkozó kérdésekre adott válaszaidat minden körülmények között bizalmasan kezeljük. Azért is kérdezzük, hogy tudjuk, hogyan segítsünk, ha esetleg valami gond adódik.
  • A táborban sokat fogunk meditálni. Lehet, hogy mással, másokkal fogsz egy szobában lakni. Mindez apróbb-nagyobb kihívások elé állíthat, ám ez a fejlődés útja.
  • A jelentkezésed után arra kérünk, hogy utalj át/fizess be 60 000 vagy 90 000 Ft előleget (két-, ill. egyágyas szoba esetén). Ezzel biztosítod a tábori helyed. A maradék díjat az elvonulás elején, készpénzben kérjük tőled.
  • Amikor beállítod, hogy mennyi pénzt szánsz az elvonulásra, kérjük, vedd figyelembe a saját anyagi helyzetedet, de azt is, hogy mi ebből élünk. Hálásak vagyunk, ha a minimumárnál többet adományozol az elvonulásra, ugyanakkor nem akarjuk, hogy emiatt anyagi csődbe kerülj.
  • Amennyiben meggondolod magad, és mégsem tudsz eljönni az elvonulásra, akkor általában nem tudjuk neked visszaadni a befizetett díjakat, mert azokat az előkészítésre költjük. Amennyiben váratlan események – pl. betegség, baleset – akadályoznak a részvételben, akkor amennyire csak lehetséges, a méltányosság és együttérzés alapján járunk el, ha díjvisszatérítést szeretnél. Az elvonulás nem internetes vásárlás, annak szabályai (pl. az elállás) nem vonatkoznak erre a táborra.